Короткий опис(реферат):
Однією з основних галузей м’ясної промисловості є ковбасне виробництво.
Ковбасні вироби – це м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації та готові до споживання. В склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини (м’ясо, шпик), сироватка чи плазма крові, іноді сира кров, білковий стабілізатор, знежирене чи сухе молоко, яйце-продукти, прянощі, в якості зв’язуючих речовин – крохмаль, звичайний чи модифікований, борошно.
Одной из основных отраслей мясной промышленности является колбасное производство.
Колбасные изделия - это мясные продукты из колбасного фарша в оболочке или без нее, подвергнутые термической обработке или ферментации и готовые к употреблению. В состав фарша в зависимости от рецептуры входят кроме основного сырья (мясо, шпик), сыворотка или плазма крови, иногда сырая кровь, белковый стабилизатор, обезжиренное или сухое молоко, яйцепродукты, пряности, в качестве связующих веществ - крахмал, обычный или модифицированный, муку.
Суть розробки, основні результати:
One of the main branches of industry are meat sausage production.
Meats - a sausage meat products from minced meat in a shell, whether or not subjected to heat treatment or fermentation and ready for consumption. The composition stuffing recipes are based on other than the main raw materials (meat, bacon), serum or plasma, sometimes raw blood, protein stabilizer, or skimmed milk powder, egg products, spices, as binders - starch, conventional or modified, flour.