00 DSpace/Manakin Repository

Актуальні проблеми при переробці маслянки

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хоменко, Яна Вікторівна
dc.contributor.author Хоменко, Яна Викторовна
dc.contributor.author Khomenko, Yana V.
dc.date.accessioned 2016-05-26T12:23:36Z
dc.date.available 2016-05-26T12:23:36Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3358
dc.description In the course of this work have been worked out issues such as quality indicators of buttermilk; possibility of use in the production of buttermilk dairy functionality; buttermilk influence on the physico-chemical, organoleptic and microbiological parameters of dairy products whose composition is introduced buttermilk. uk_UK
dc.description.abstract В курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники молочних продуктів до складу яких вводиться маслянка. В курсовой работе были проработаны такие вопросы, как: показатели качества пахты; возможности использования пахты в производстве молочных продуктов функционального назначения; влияние пахты на физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молочных продуктов в состав которых вводится пахта. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject маслянка uk_UK
dc.subject вторинна молочна сировина uk_UK
dc.subject молочнокислі стрептококи uk_UK
dc.subject пахта uk_UK
dc.subject вторичное молочное сырье uk_UK
dc.subject молочнокислые стрептококки uk_UK
dc.subject buttermilk uk_UK
dc.subject secondary raw milk uk_UK
dc.subject lactic streptococci uk_UK
dc.title Актуальні проблеми при переробці маслянки uk_UK
dc.title.alternative Актуальные проблемы при переработке пахты uk_UK
dc.title.alternative Current problems in the processing of buttermilk uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу