dc.contributor.author |
Хоменко, Яна Вікторівна |
|
dc.contributor.author |
Хоменко, Яна Викторовна |
|
dc.contributor.author |
Khomenko, Yana V. |
|
dc.date.accessioned |
2016-05-26T12:23:36Z |
|
dc.date.available |
2016-05-26T12:23:36Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3358 |
|
dc.description |
In the course of this work have been worked out issues such as quality indicators of buttermilk; possibility of use in the production of buttermilk dairy functionality; buttermilk influence on the physico-chemical, organoleptic and microbiological parameters of dairy products whose composition is introduced buttermilk. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
В курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники молочних продуктів до складу яких вводиться маслянка. В курсовой работе были проработаны такие вопросы, как: показатели качества пахты; возможности использования пахты в производстве молочных продуктов функционального назначения; влияние пахты на физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молочных продуктов в состав которых вводится пахта. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
маслянка |
uk_UK |
dc.subject |
вторинна молочна сировина |
uk_UK |
dc.subject |
молочнокислі стрептококи |
uk_UK |
dc.subject |
пахта |
uk_UK |
dc.subject |
вторичное молочное сырье |
uk_UK |
dc.subject |
молочнокислые стрептококки |
uk_UK |
dc.subject |
buttermilk |
uk_UK |
dc.subject |
secondary raw milk |
uk_UK |
dc.subject |
lactic streptococci |
uk_UK |
dc.title |
Актуальні проблеми при переробці маслянки |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Актуальные проблемы при переработке пахты |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Current problems in the processing of buttermilk |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |