00 DSpace/Manakin Repository

Розробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентами

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шевченко, Ганна Іванівна
dc.contributor.author Шевченко, Анна Ивановна
dc.contributor.author Shevchenko, Anna Ivanivna
dc.date.accessioned 2018-02-13T13:09:49Z
dc.date.available 2018-02-13T13:09:49Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5316
dc.description The purpose of this work is to develop a technology product with healing properties, useful for people who have problems with excess weight and functions of the gastrointestinal tract. When developing and conducting research on this master's work, we solved the following issues: firstly, to substantiate the feasibility of production of new types of yoghurts; second, to carry out a comprehensive study of quality indicators, to characterize the nutritional value and safety of developed yoghurts enriched with retentate of whey and prebiotic components. uk_UK
dc.description.abstract Метою цієї роботи є розробка технології продукт з оздоровчими властивостями, корисний для людей, які мають проблеми із зайвою вагою і функціями шлунково-кишкового тракту. У зв'язку з цим при розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено такі питання: по-перше, обґрунтувати доцільність виробництва нових видів йогуртів; по-друге, провести комплексне дослідження показників якості, охарактеризувати харчову цінність і безпеку розроблених йогуртів збагачених ретентатом молочної сироватки і пребіотичними компонентами. Целью этой работы является разработка технологии продукт с оздоровительными свойствами, полезен для людей, имеющих проблемы с лишним весом и функциями желудочно-кишечного тракта. В связи с этим при разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами были решены следующие вопросы: во-первых, обосновать целесообразность производства новых видов йогуртов; во-вторых, провести комплексное исследование показателей качества, охарактеризовать пищевую ценность и безопасность разработанных йогуртов обогащенных ретентат молочной сыворотки и пребиотическими компонентами. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject кисломолочний продукт uk_UK
dc.subject йогурт uk_UK
dc.subject молоко коров’яче uk_UK
dc.subject кисломолочный продукт uk_UK
dc.subject йогурт uk_UK
dc.subject молоко коровье uk_UK
dc.subject fermented milk product uk_UK
dc.subject yogurt uk_UK
dc.subject cow's milk uk_UK
dc.title Розробка кисломолочного продукту з використанням ретентату молочної сироватки, збагаченого пребіотичними компонентами uk_UK
dc.title.alternative Разработка кисломолочного продукта с использованием ретентат молочной сыворотки, обогащенного пребиотическими компонентами uk_UK
dc.title.alternative Development of sour-milk product using retentate of whey, enriched with prebiotic components uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу