Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ляшко, Олег Олександрович | |
dc.contributor.author | Ляшко, Олег Александрович | |
dc.contributor.author | Lyashko, Oleg Aleksandrovich | |
dc.date.accessioned | 2018-02-14T06:55:42Z | |
dc.date.available | 2018-02-14T06:55:42Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5318 | |
dc.description | The object of the study is the technology of meat and vegetable pates using broccoli. In the course of experimental work, as a subject of research were used minced meat systems, meat and vegetable patties using broccoli. The results can be used for implementation in production. The new product has a lower cost than traditional meat pastes, but it is enriched with vitamins, minerals and fiber, so it can be realized by separate segments of the population with diseases. | uk_UK |
dc.description.abstract | Об'єкт дослідження - технологія м'ясо-рослинних паштетів з використанням броколі. При проведенні експериментальних робіт, як предмет досліджень використовували фаршеві системи, м'ясо-рослинні паштети з використанням броколі. Отримані результати можна використовувати для впровадження у виробництво. Новий продукт має нижчу собівартість ніж традиційні м'ясні паштети , але він збагачений вітамінами , мінеральними речовинами та клітковиною,тому може реалізуватися окремим верствам населення з захворюваннями. Объект исследования - технология мясо-растительных паштетов с использованием брокколи. При проведении экспериментальных работ, как предмет исследований использовали фаршевые системы, мясорастительные паштеты с использованием брокколи. Полученные результаты можно использовать для внедрения в производство. Новый продукт имеет низкую себестоимость чем традиционные мясные паштеты. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | м’ясo-рoслинні паштeти | uk_UK |
dc.subject | вітаміни | uk_UK |
dc.subject | мінeральні рeчoвини | uk_UK |
dc.subject | мясо-растительные паштеты | uk_UK |
dc.subject | витамины | uk_UK |
dc.subject | минеральные вещества | uk_UK |
dc.subject | meat and vegetable paste | uk_UK |
dc.subject | vitamins | uk_UK |
dc.subject | minerals | uk_UK |
dc.title | Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка рецептуры и технологи мясного функціонального продукта с использованием сырья растительного происхождения | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of recipe and technology of meatfunctional productus in grawmaterial sofplant origin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |