00 DSpace/Manakin Repository

Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ляшко, Олег Олександрович
dc.contributor.author Ляшко, Олег Александрович
dc.contributor.author Lyashko, Oleg Aleksandrovich
dc.date.accessioned 2018-02-14T06:55:42Z
dc.date.available 2018-02-14T06:55:42Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5318
dc.description The object of the study is the technology of meat and vegetable pates using broccoli. In the course of experimental work, as a subject of research were used minced meat systems, meat and vegetable patties using broccoli. The results can be used for implementation in production. The new product has a lower cost than traditional meat pastes, but it is enriched with vitamins, minerals and fiber, so it can be realized by separate segments of the population with diseases. uk_UK
dc.description.abstract Об'єкт дослідження - технологія м'ясо-рослинних паштетів з використанням броколі. При проведенні експериментальних робіт, як предмет досліджень використовували фаршеві системи, м'ясо-рослинні паштети з використанням броколі. Отримані результати можна використовувати для впровадження у виробництво. Новий продукт має нижчу собівартість ніж традиційні м'ясні паштети , але він збагачений вітамінами , мінеральними речовинами та клітковиною,тому може реалізуватися окремим верствам населення з захворюваннями. Объект исследования - технология мясо-растительных паштетов с использованием брокколи. При проведении экспериментальных работ, как предмет исследований использовали фаршевые системы, мясорастительные паштеты с использованием брокколи. Полученные результаты можно использовать для внедрения в производство. Новый продукт имеет низкую себестоимость чем традиционные мясные паштеты. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject м’ясo-рoслинні паштeти uk_UK
dc.subject вітаміни uk_UK
dc.subject мінeральні рeчoвини uk_UK
dc.subject мясо-растительные паштеты uk_UK
dc.subject витамины uk_UK
dc.subject минеральные вещества uk_UK
dc.subject meat and vegetable paste uk_UK
dc.subject vitamins uk_UK
dc.subject minerals uk_UK
dc.title Рoзрoбка рeцeптyри та технології м’яснoгo функціонального прoдyктy із використанням сирoвини рoслиннoгoпoxoджeння uk_UK
dc.title.alternative Разработка рецептуры и технологи мясного функціонального продукта с использованием сырья растительного происхождения uk_UK
dc.title.alternative Development of recipe and technology of meatfunctional productus in grawmaterial sofplant origin uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу