00 DSpace/Manakin Repository

Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Пшонкін, Едуард Олексійович
dc.contributor.author Пшонкин, Эдуард Алексеевич
dc.contributor.author Pshonkin, Eduard
dc.date.accessioned 2018-02-16T06:51:30Z
dc.date.available 2018-02-16T06:51:30Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343
dc.description The aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate. uk_UK
dc.description.abstract Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject кисломолочний продукт uk_UK
dc.subject йогурт uk_UK
dc.subject молочна сироватка uk_UK
dc.subject кисломолочный продукт uk_UK
dc.subject йогурт uk_UK
dc.subject молочная сыворотка uk_UK
dc.subject fermented milk product uk_UK
dc.subject yogurt uk_UK
dc.subject milk whey uk_UK
dc.title Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв uk_UK
dc.title.alternative Использование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитков uk_UK
dc.title.alternative Use of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinks uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу