Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Пшонкін, Едуард Олексійович | |
dc.contributor.author | Пшонкин, Эдуард Алексеевич | |
dc.contributor.author | Pshonkin, Eduard | |
dc.date.accessioned | 2018-02-16T06:51:30Z | |
dc.date.available | 2018-02-16T06:51:30Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343 | |
dc.description | The aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate. | uk_UK |
dc.description.abstract | Метою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | кисломолочний продукт | uk_UK |
dc.subject | йогурт | uk_UK |
dc.subject | молочна сироватка | uk_UK |
dc.subject | кисломолочный продукт | uk_UK |
dc.subject | йогурт | uk_UK |
dc.subject | молочная сыворотка | uk_UK |
dc.subject | fermented milk product | uk_UK |
dc.subject | yogurt | uk_UK |
dc.subject | milk whey | uk_UK |
dc.title | Використання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоїв | uk_UK |
dc.title.alternative | Использование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитков | uk_UK |
dc.title.alternative | Use of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinks | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |