00 DSpace/Manakin Repository

Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельок

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шостак, Артур
dc.contributor.author Шостак, Артур
dc.contributor.author Shostak, Artur
dc.date.accessioned 2018-02-19T08:54:07Z
dc.date.available 2018-02-19T08:54:07Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5368
dc.description The aim of the master's thesis is to develop the formulations of sausages, to substantiate the amount of semi-finished products in the formulation, to develop a new technology of production of sausages using the semi-finished product "Perepilochka". When developing the technology, we took into account the necessity of producing this product for the meat industry of Ukraine, the initial chemical composition of the semi-finished product, the preservation of the basic functional and technological parameters by the new product, and also ensuring maximum preservation of vitamin E in the process of cooking sausages and the content of organic calcium. uk_UK
dc.description.abstract Метою магістерської роботи є розробка рецептури сардельок, обґрунтування кількості напівфабрикату у складі рецептури, розробка нової технології виробництва сардельок з використанням напівфабрикату «Перепілочка». При розробці технології нами враховувалась необхідність виробництва цього виробу для м’ясної промисловості України, початковий хімічний склад напівфабрикату, збереження новим виробом основних функціонально-технологічних показників, а також забезпечення максимального збереження вітаміну Е в технологічному процесі приготування сардельок та вміст органічного кальцію. Целью магистерской работы является разработка рецептуры сарделек, обоснование количества полуфабриката в составе рецептуры, разработка новой технологии производства сарделек с использованием полуфабриката «Перепелочка». При разработке технологии нами учитывалась необходимость производства этого изделия для мясной промышленности Украины, начальный химический состав полуфабриката, сохранение новым изделием основных функционально-технологических показателей, а также обеспечение максимального сохранения витамина Е в технологическом процессе приготовления сарделек и содержание органического кальция. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject технологія uk_UK
dc.subject напівфабрикат «Перепілочка» uk_UK
dc.subject сардельки uk_UK
dc.subject технология uk_UK
dc.subject полуфабрикат «Перепелочка» uk_UK
dc.subject сардельки uk_UK
dc.subject technology uk_UK
dc.subject semi-finished "Perepilochka" uk_UK
dc.subject sausages uk_UK
dc.title Використання напівфабрикату «Перепілочка» у технології сардельок uk_UK
dc.title.alternative Использование полуфабриката «Перепелочка» в технологии сарделек uk_UK
dc.title.alternative The use of semi-finished "Perepilochka" in technology of sausages uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу