Короткий опис(реферат):
Ми обрали м’ясний паштет з використанням пастернака замість селери, так як хімічний склад пастернака значно багатіший ніж селери і містить більшу кількість харчових волокон. Також він багатий вітамінами і макроелементами. Таким чином його внесення дає можливість створити новий продукт, функціонально-технологічні властивості якого кращі за аналог і надають новому продукту кращих органолептичних властивостей, що впливає на попит серед споживачів. А також економічна ефективність даного продукту приємно вражає. Мы выбрали мясной паштет с использованием пастернака вместо сельдерея, так как химический состав пастернака значительно богаче чем сельдерея и содержит большее количество пищевых волокон. Также он богат витаминами и макроэлементами. Таким образом его внесения дает возможность создать новый продукт, функционально-технологические свойства которого лучше аналог и предоставляют новому продукту лучших органолептических свойств, влияющим на спрос среди потребителей. А также экономическая эффективность данного продукта приятно удивляет.
Суть розробки, основні результати:
We chose meat paste using parsnips instead of celery, since the chemical composition of parsnips is much more rich than celery and contains more food fibers. It is also rich in vitamins and macro elements. Thus, its introduction makes it possible to create a new product whose functional and technological properties are better than the analogue and give the new product the best organoleptic properties that affects demand among consumers. And also the economic efficiency of this product is pleasantly impressive.