00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва празького напівфабрикату

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Хмелюк, Тамара Анатоліївна
dc.contributor.author Хмелюк, Тамара Анатольевна
dc.contributor.author Khmelyuk, Tamara Anatolievna
dc.date.accessioned 2018-03-21T10:08:35Z
dc.date.available 2018-03-21T10:08:35Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5575
dc.description In the course work the technology of production of the Prague semi-finished product is investigated. Information is provided on the quality of products for the preparation of cake from DSTU. Special attention is paid to the technology of preparation of sponge cake, cream, glaze. Attention is also paid to innovation. The hardware and technology details show the production technology of the Prague semi-finished product. Technological calculations were made for the proportional introduction of ingredients into the dough. uk_UK
dc.description.abstract У курсовій роботі досліджено технологію виробництва празького напівфабрикату. Наведена інформація з ДСТУ про якість продуктів для приготування торта. Особлива увага акцентована на технології приготування бісквіту, крему, глазурі. Також приділяється увага інновації. На апаратурно-технологічній детально показано технологію виробництва празького напівфабрикату. Проведено технологічні розрахунки для пропорційного внесення інгредієнтів в тісто. В курсовой работе исследованы технологию производства пражского полуфабриката. Приведенная информация ДСТУ о качестве продуктов для приготовления торта. Особое внимание акцентировано на технологии приготовления бисквита, крема, глазури. Также уделяется внимание инновации. На аппаратурно-технологической подробно показано технологию производства пражского полуфабриката. Проведено технологические расчеты для пропорционального внесения ингредиентов в тесто. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject празький напівфабрикат uk_UK
dc.subject сировина uk_UK
dc.subject торт uk_UK
dc.subject пражский полуфабрикат uk_UK
dc.subject сырье uk_UK
dc.subject торт uk_UK
dc.subject Prague semi-finished product uk_UK
dc.subject raw materials uk_UK
dc.subject cake uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва празького напівфабрикату uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства пражского полуфабриката uk_UK
dc.title.alternative Substantiation and analysis of the production technology of the Prague semi-finished product uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу