dc.contributor.author |
Шубіна, Євгенія Андріївна |
|
dc.contributor.author |
Шубина, Евгения Андреевна |
|
dc.contributor.author |
Shubina, Yevheniia Andriivna |
|
dc.date.accessioned |
2018-03-23T12:32:52Z |
|
dc.date.available |
2018-03-23T12:32:52Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5590 |
|
dc.description |
The article studies the production of vermicelli of fast cooking with taste of cheese. The resulted technological scheme, the hardware-technological scheme of production and its technochemical control. The calculation of the consumption of raw materials taking into account its moisture content is carried out. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У статті досліджено виробництво вермішелі швидкого приготування зі смаком сиру. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунок витрати сировини з урахуванням її вологості. В статье исследовано производство вермишели быстрого приготовления со вкусом сыра. Приведенная технологическая схема, аппаратно-технологическая схема производства и его технохимический контроль. Проведен расчет расхода сырья с учетом его влажности. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
вермішель швидкого приготування |
uk_UK |
dc.subject |
гідротермічна обробка |
uk_UK |
dc.subject |
смаковий розчин |
uk_UK |
dc.subject |
вермишель быстрого приготовления |
uk_UK |
dc.subject |
гидротермическая обработка |
uk_UK |
dc.subject |
вкусовой раствор |
uk_UK |
dc.subject |
vermicelli of fast cooking |
uk_UK |
dc.subject |
hydrothermal treatment |
uk_UK |
dc.subject |
taste solution |
uk_UK |
dc.title |
Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства мивины со вкусом сыра |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Substantiation and analysis of mivina production technology with cheese taste |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |