00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шубіна, Євгенія Андріївна
dc.contributor.author Шубина, Евгения Андреевна
dc.contributor.author Shubina, Yevheniia Andriivna
dc.date.accessioned 2018-03-23T12:32:52Z
dc.date.available 2018-03-23T12:32:52Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5590
dc.description The article studies the production of vermicelli of fast cooking with taste of cheese. The resulted technological scheme, the hardware-technological scheme of production and its technochemical control. The calculation of the consumption of raw materials taking into account its moisture content is carried out. uk_UK
dc.description.abstract У статті досліджено виробництво вермішелі швидкого приготування зі смаком сиру. Наведена технологічна схема, апаратно-технологічна схема виробництва та його технохімічний контроль. Проведено розрахунок витрати сировини з урахуванням її вологості. В статье исследовано производство вермишели быстрого приготовления со вкусом сыра. Приведенная технологическая схема, аппаратно-технологическая схема производства и его технохимический контроль. Проведен расчет расхода сырья с учетом его влажности. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject вермішель швидкого приготування uk_UK
dc.subject гідротермічна обробка uk_UK
dc.subject смаковий розчин uk_UK
dc.subject вермишель быстрого приготовления uk_UK
dc.subject гидротермическая обработка uk_UK
dc.subject вкусовой раствор uk_UK
dc.subject vermicelli of fast cooking uk_UK
dc.subject hydrothermal treatment uk_UK
dc.subject taste solution uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва мівіни зі смаком сиру uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства мивины со вкусом сыра uk_UK
dc.title.alternative Substantiation and analysis of mivina production technology with cheese taste uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу