Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Геращенко, Марина Юріївна | |
dc.contributor.author | Геращенко, Марина Юрьевна | |
dc.contributor.author | Gerashchenko, Maryna Yuryevna | |
dc.date.accessioned | 2018-03-23T12:38:22Z | |
dc.date.available | 2018-03-23T12:38:22Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5591 | |
dc.description | In the course work the technology of production of halva, its classification, recipe components, quality requirements and the classical scheme of the hardware-technological scheme for the production of sunflower halva have been investigated. Conducted compilation calculations and the conclusions drawn thereon. | uk_UK |
dc.description.abstract | В курсовій роботі досліджена технологія виробництва халви, її класифікація, рецептурні складові, вимоги до якості та класична схема апаратурно-технологічної схеми по виробництву халви соняшникової. Проведені рецептурні розрахунки та наведені висновки по ним. В курсовой работе исследована технология производства халвы, ее классификация, рецептурные составляющие, требования к качеству и классическая схема аппаратурно-технологической схемы по производству халвы подсолнечной. Проведенные рецептурные расчеты и приведены выводы по ним. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | халва | uk_UK |
dc.subject | виробництво | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | халва | uk_UK |
dc.subject | производство | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | halva | |
dc.subject | production | |
dc.subject | technology | |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва халви | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства халвы | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis of halva production technology | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |