dc.contributor.author |
Ященко, Юлія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Ященко, Юлия Владимировна |
|
dc.contributor.author |
Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna |
|
dc.date.accessioned |
2018-03-26T10:19:53Z |
|
dc.date.available |
2018-03-26T10:19:53Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593 |
|
dc.description |
The properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy". |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый». |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
майонез |
uk_UK |
dc.subject |
якість |
uk_UK |
dc.subject |
контроль якості |
uk_UK |
dc.subject |
майонез |
uk_UK |
dc.subject |
качество |
uk_UK |
dc.subject |
контроль качества |
uk_UK |
dc.subject |
мayonnaise |
uk_UK |
dc.subject |
quality |
uk_UK |
dc.subject |
quality control |
uk_UK |
dc.title |
Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Обоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирности |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Substantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fat |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |