00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ященко, Юлія Володимирівна
dc.contributor.author Ященко, Юлия Владимировна
dc.contributor.author Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna
dc.date.accessioned 2018-03-26T10:19:53Z
dc.date.available 2018-03-26T10:19:53Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593
dc.description The properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy". uk_UK
dc.description.abstract У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый». uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject майонез uk_UK
dc.subject якість uk_UK
dc.subject контроль якості uk_UK
dc.subject майонез uk_UK
dc.subject качество uk_UK
dc.subject контроль качества uk_UK
dc.subject мayonnaise uk_UK
dc.subject quality uk_UK
dc.subject quality control uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирности uk_UK
dc.title.alternative Substantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fat uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу