Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ященко, Юлія Володимирівна | |
dc.contributor.author | Ященко, Юлия Владимировна | |
dc.contributor.author | Yashchenko, Yuliya Volodymyrivna | |
dc.date.accessioned | 2018-03-26T10:19:53Z | |
dc.date.available | 2018-03-26T10:19:53Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5593 | |
dc.description | The properties of mayonnaise "Provansal" are studied in 67% fat content, its quality indicators, as well as the development of mayonnaise of functional purpose "Orekhovy". | uk_UK |
dc.description.abstract | У роботі досліджено властивості майонезу «Провансаль» 67% жирності, показники його якості, а також розробка майонезу функціонального призначення «Горіховий». В работе исследованы свойства майонеза «Провансаль» 67% жирности, показатели его качества, а также разработка майонеза функционального назначения «Ореховый». | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | майонез | uk_UK |
dc.subject | якість | uk_UK |
dc.subject | контроль якості | uk_UK |
dc.subject | майонез | uk_UK |
dc.subject | качество | uk_UK |
dc.subject | контроль качества | uk_UK |
dc.subject | мayonnaise | uk_UK |
dc.subject | quality | uk_UK |
dc.subject | quality control | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва майонезу «Провансаль» 67% жирності | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства майонеза «Провансаль» 67% жирности | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis production technology Provencal mayonnaise 67% fat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |