Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Білик, Яна Віталіївна | |
dc.contributor.author | Билык, Яна Витальевна | |
dc.contributor.author | Bilyk, Yana Vitalievna | |
dc.date.accessioned | 2018-03-30T09:48:48Z | |
dc.date.available | 2018-03-30T09:48:48Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5611 | |
dc.description | The coursework examines the technology of production of marshmallow. The characteristic of the object of study, the range of raw materials. Also, justified the prescription of marshmallow, and defined the requirements for finished products and the development of technological systems. Carried out process calculations. | uk_UK |
dc.description.abstract | У курсовій роботі досліджується технологія виробництва зефіра. Наведена характеристика об’єкту дослідження, асортимент, сировина. Також, обґрунтовано рецептурний склад зефіру, визначені вимоги до готової продукції та шляхи розвитку технологічної системи. Проведені технологічні розрахунки. В курсовой работе исследуется технология производства зефира. Приведена характеристика объекта исследования, ассортимент продукта, сырье. Также, обоснован рецептурный состав зефира, определены требования к готовой продукции и пути развития технологической системы. Проведены технологические расчеты. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | зефір | uk_UK |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UK |
dc.subject | контроль якості | uk_UK |
dc.subject | зефир | uk_UK |
dc.subject | пищевая промышленность | uk_UK |
dc.subject | контроль качества | uk_UK |
dc.subject | marshmallows | uk_UK |
dc.subject | food industry | uk_UK |
dc.subject | quality control | uk_UK |
dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва зефіру | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства зефира | uk_UK |
dc.title.alternative | Substantiation and analysis of marshmallow production technology | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |