| dc.contributor.author | Копиця, Олексій Анатолійович | |
| dc.contributor.author | Копица, Алексей Анатольевич | |
| dc.contributor.author | Kopitsa, Alexey Anatolyevich | |
| dc.date.accessioned | 2018-05-15T09:15:50Z | |
| dc.date.available | 2018-05-15T09:15:50Z | |
| dc.date.issued | 2018 | |
| dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
| dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694 | |
| dc.description | The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity. | uk_UK |
| dc.description.abstract | У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
| dc.subject | хліб | uk_UK |
| dc.subject | якість | uk_UK |
| dc.subject | контроль якості | uk_UK |
| dc.subject | хлеб | uk_UK |
| dc.subject | качество | uk_UK |
| dc.subject | контроль качества | uk_UK |
| dc.subject | bread | uk_UK |
| dc.subject | quality | uk_UK |
| dc.subject | quality control | uk_UK |
| dc.title | Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього | uk_UK |
| dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного | uk_UK |
| dc.title.alternative | Justification and analysis of the technology of rye bread production | uk_UK |
| dc.type | Other | uk_UK |