00 DSpace/Manakin Repository

Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Копиця, Олексій Анатолійович
dc.contributor.author Копица, Алексей Анатольевич
dc.contributor.author Kopitsa, Alexey Anatolyevich
dc.date.accessioned 2018-05-15T09:15:50Z
dc.date.available 2018-05-15T09:15:50Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5694
dc.description The article investigates the properties of rye bread, indicators of its quality, as well as the development of a model bakery and the calculation of its productivity. uk_UK
dc.description.abstract У статті досліджено властивості хліба житнього, показники його якості, а також розробка модельної хлібопекарні та розрахунок її продуктивності. В статье исследованы свойства хлеба ржаного, показатели его качества, а также разработка модельной хлебопекарни и расчет ее производительности. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher СНАУ uk_UK
dc.subject хліб uk_UK
dc.subject якість uk_UK
dc.subject контроль якості uk_UK
dc.subject хлеб uk_UK
dc.subject качество uk_UK
dc.subject контроль качества uk_UK
dc.subject bread uk_UK
dc.subject quality uk_UK
dc.subject quality control uk_UK
dc.title Обґрунтування та аналіз технології виробництва хліба житнього uk_UK
dc.title.alternative Обоснование и анализ технологии производства хлеба ржаного uk_UK
dc.title.alternative Justification and analysis of the technology of rye bread production uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу