Короткий опис(реферат):
У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варену ковбасу, яка містить м'ясо качки, м'ясо індички механічної обвалки, печінку яловичу або свинячу, серце яловиче або свиняче, шпик боковий, крохмаль, перець чорний мелений, горіх мускатний, коріандр мелений, сіль кухонну, нітрит натрію. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия.
Суть розробки, основні результати:
In the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing of boiled sausage with duck meat, turkey meat mechanically separated, liver of beef or pork, beef or pork heart, stem side, starch, black pepper, ground nut nutmeg, coriander powder, salt, sodium nitrite.