dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Пасічний, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталья Владимировна |
|
dc.contributor.author |
Пасичный, Василий Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василий Иванович |
|
dc.contributor.author |
Bozhko, Natalia Vladimirovna |
|
dc.contributor.author |
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich |
|
dc.contributor.author |
Tishchenko, Vasily Ivanovich |
|
dc.date.accessioned |
2018-11-06T15:03:45Z |
|
dc.date.available |
2018-11-06T15:03:45Z |
|
dc.date.issued |
2018-03-26 |
|
dc.identifier.citation |
Божко Н. В. М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної [Електронний ресурс] : пат. 124221 UA A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 10831, заявл. 06.11.2017, опубл. 26.03.2018 р., Бюл. № 6. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6188 |
|
dc.description |
The patent for a useful model provides data on meat- containing sausages with muskovy duck meat containing grade 1 beef, pork fet, salt, sodium nitrite, sugar, black pepper, ground coriander, fresh garlic, protein stabilizer from pork skins and milk powder, soy isolate, soluble fiber preparation Fiber. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-місткі сардельки з м’ясом качки мускусної, які містять яловичину 1 сорту, шпик боковий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор, перець чорний мелений, коріандр мелений, часник свіжий, білковий стабілізатор із свинячої шкурки та молоко сухе, соєвий ізолят, препарат розчинної клітковини ХВ Fiber. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащих сардельках с мясом утки мускусной, содержащие говядину 1 сорта, шпик боковой, соль поваренную, нитрит натрия, сахар, перец черный молотый, кориандр молотый, чеснок свежий, белковый стабилизатор из свиной шкурки и молоко сухое, соевый изолят, препарат растворимой клетчатки ХВ Fiber. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний університет |
uk_UK |
dc.subject |
м'ясо качки мускусної |
uk_UK |
dc.subject |
м'ясо-вмісні сардельки |
uk_UK |
dc.subject |
харчова цінність |
uk_UK |
dc.subject |
мясо утки мускусной |
uk_UK |
dc.subject |
мясо-содержащие сардельки |
uk_UK |
dc.subject |
пищевая ценность |
uk_UK |
dc.subject |
muskovy duck meat |
uk_UK |
dc.subject |
meat-containing sausages |
uk_UK |
dc.subject |
biological value |
uk_UK |
dc.title |
М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Мясосодержащие сардельки с мясом утки мускусной |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Meat-containing sausages with Muskovy duck meat |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |