Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaiovich | |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | |
dc.date.accessioned | 2018-11-06T15:03:45Z | |
dc.date.available | 2018-11-06T15:03:45Z | |
dc.date.issued | 2018-03-26 | |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної [Електронний ресурс] : пат. 124221 UA A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 10831, заявл. 06.11.2017, опубл. 26.03.2018 р., Бюл. № 6. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6188 | |
dc.description | The patent for a useful model provides data on meat- containing sausages with muskovy duck meat containing grade 1 beef, pork fet, salt, sodium nitrite, sugar, black pepper, ground coriander, fresh garlic, protein stabilizer from pork skins and milk powder, soy isolate, soluble fiber preparation Fiber. | uk_UK |
dc.description.abstract | У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-місткі сардельки з м’ясом качки мускусної, які містять яловичину 1 сорту, шпик боковий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор, перець чорний мелений, коріандр мелений, часник свіжий, білковий стабілізатор із свинячої шкурки та молоко сухе, соєвий ізолят, препарат розчинної клітковини ХВ Fiber. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащих сардельках с мясом утки мускусной, содержащие говядину 1 сорта, шпик боковой, соль поваренную, нитрит натрия, сахар, перец черный молотый, кориандр молотый, чеснок свежий, белковый стабилизатор из свиной шкурки и молоко сухое, соевый изолят, препарат растворимой клетчатки ХВ Fiber. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки мускусної | uk_UK |
dc.subject | м'ясо-вмісні сардельки | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | мясо утки мускусной | uk_UK |
dc.subject | мясо-содержащие сардельки | uk_UK |
dc.subject | пищевая ценность | uk_UK |
dc.subject | muskovy duck meat | uk_UK |
dc.subject | meat-containing sausages | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.title | М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної | uk_UK |
dc.title.alternative | Мясосодержащие сардельки с мясом утки мускусной | uk_UK |
dc.title.alternative | Meat-containing sausages with Muskovy duck meat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |