dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Пасічний, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталья Владимировна |
|
dc.contributor.author |
Пасичный, Василий Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василий Иванович |
|
dc.contributor.author |
Bozhko, Natalia Vladimirovna |
|
dc.contributor.author |
Pasichniy, Vasily Mikolaiovich |
|
dc.contributor.author |
Tischenko, Vasily Ivanovich |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-04T13:10:47Z |
|
dc.date.available |
2020-06-04T13:10:47Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Божко Н. В. Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 04524 ; заявл. 15.05.2017 ; опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609 |
|
dc.description |
The invention relates to meat-containing boiled sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Спосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку допоміжних матеріалів та інших рецептурних компонентів, приготування фаршу на кутері, шприцювання в натуральну оболонку, термічну обробку.
Способ изготовления колбасы включает посол мясного сырья, бланширование сердца и печени говяжьих или свиных течение 20 минут, их охлаждение, измельчение на волчке с диаметром отверстий решетки 2-3 мм, подготовку вспомогательных материалов и других рецептурных компонентов, приготовления фарша на куттере, шприцевания в натуральную оболочку, термическую обработку. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясо качки |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясо-вмісна ковбаса |
uk_UA |
dc.subject |
ковбасні вироби |
uk_UA |
dc.subject |
мясо утки |
uk_UA |
dc.subject |
мясо-содержащая колбаса |
uk_UA |
dc.subject |
колбасные изделия |
uk_UA |
dc.subject |
duck meat |
uk_UA |
dc.subject |
meat-containing sausage |
uk_UA |
dc.subject |
black currant extract |
uk_UA |
dc.title |
Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Способ изготовления мясосодержащей вареной колбасы «Утиная» с экстрактом черной смородины |
uk_UA |
dc.title.alternative |
A method of making meat-containing boiled duck sausage with black currant extract |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |