DSpace Repository

Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини

Show simple item record

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Pasichniy, Vasily Mikolaiovich
dc.contributor.author Tischenko, Vasily Ivanovich
dc.date.accessioned 2020-06-04T13:10:47Z
dc.date.available 2020-06-04T13:10:47Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Божко Н. В. Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини [Електронний ресурс] : патент 121263 ; UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 04524 ; заявл. 15.05.2017 ; опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7609
dc.description The invention relates to meat-containing boiled sausage with musk duck meat, which contains musk duck meat, pork heart, lard, soy isolate, protein stabilizer from pork skin, Aprored, rosemary extract dry. uk_UA
dc.description.abstract Спосіб виготовлення ковбаси включає соління м'ясної сировини, бланшування серця та печінки яловичих або свинячих протягом 20 хвилин, їх охолодження, подрібнення на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм, підготовку допоміжних матеріалів та інших рецептурних компонентів, приготування фаршу на кутері, шприцювання в натуральну оболонку, термічну обробку. Способ изготовления колбасы включает посол мясного сырья, бланширование сердца и печени говяжьих или свиных течение 20 минут, их охлаждение, измельчение на волчке с диаметром отверстий решетки 2-3 мм, подготовку вспомогательных материалов и других рецептурных компонентов, приготовления фарша на куттере, шприцевания в натуральную оболочку, термическую обработку. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) uk_UA
dc.subject м'ясо качки uk_UA
dc.subject м'ясо-вмісна ковбаса uk_UA
dc.subject ковбасні вироби uk_UA
dc.subject мясо утки uk_UA
dc.subject мясо-содержащая колбаса uk_UA
dc.subject колбасные изделия uk_UA
dc.subject duck meat uk_UA
dc.subject meat-containing sausage uk_UA
dc.subject black currant extract uk_UA
dc.title Спосіб виготовлення м'ясовмісної вареної ковбаси "Качина" з екстрактом чорної смородини uk_UA
dc.title.alternative Способ изготовления мясосодержащей вареной колбасы «Утиная» с экстрактом черной смородины uk_UA
dc.title.alternative A method of making meat-containing boiled duck sausage with black currant extract uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account