00 DSpace/Manakin Repository

Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах молочної промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Якуба, Олександр Родіонович
dc.contributor.author Сабадаш, Сергій Михайлович
dc.contributor.author Якуба, Александр Родионович
dc.contributor.author Сабадаш, Сергей Михайлович
dc.contributor.author Yakub, O. R.
dc.contributor.author Sabadash, S. M.
dc.date.accessioned 2013-01-02T12:45:57Z
dc.date.available 2013-01-02T12:45:57Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах молочної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи обладнання для транспортування і перемішування молока і молочних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170108 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 10 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/787
dc.description.abstract Вивчення дисципліни «Новітні технологічні лінії та енергозаощадження» - є дисципліною заключного етапу підготовки магістрів, перед проходженням переддипломної практики, випускної роботи магістрів зі спеціальності 8.091709 – «технологія зберігання консервування та переробки молока». Для випускника вищого навчального рівня важливо знати не тільки технологічні процеси виробництва молочних продуктів, а і сучасне технологічне обладнання, яке використовується в новітніх технологічних лініях. Крім того в сучасний період значне подорожання енергетичної сировини (природний газ, нафта, вугілля, деревина та ін.),вміти виявляти вузькі технологічні процеси де витрачається значна кількість енергетичних ресурсів та намічати заходи по їх скороченню. Изучение дисциплины «Новейшие технологические линии и энергосбережения» - является дисциплиной заключительного этапа подготовки магистров, перед прохождением преддипломной практики, выпускной работы магистров по специальности 8.091709 - «технология хранения консервирования и переработки молока». Для выпускника высшего учебного уровня важно знать не только технологические процессы производства молочных продуктов, но и современное технологическое оборудование, которое используется в новейших технологических линиях. Кроме того, в современный период значительное подорожание энергетического сырья (природный газ, нефть, уголь, древесина и др.), уметь выявлять узкие технологические процессы где расходуется значительное количество энергетических ресурсов и намечать меры по их сокращению. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject технологічне обладнання uk_UK
dc.subject технологічні процеси uk_UK
dc.subject енергетичні ресурси uk_UK
dc.subject насоси uk_UK
dc.subject технологическое оборудование uk_UK
dc.subject технологические процессы uk_UK
dc.subject энергетические ресурсы uk_UK
dc.subject насосы uk_UK
dc.title Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах молочної промисловості uk_UK
dc.title.alternative Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях молочной промышленности uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу