dc.contributor.author |
Якуба, Олександр Родіонович |
|
dc.contributor.author |
Сабадаш, Сергій Михайлович |
|
dc.contributor.author |
Якуба, Александр Родионович |
|
dc.contributor.author |
Сабадаш, Сергей Михайлович |
|
dc.contributor.author |
Yakub, O. R. |
|
dc.contributor.author |
Sabadash, S. M. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-02T14:11:40Z |
|
dc.date.available |
2013-01-02T14:11:40Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 15 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/791 |
|
dc.description.abstract |
Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт на тему: «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» з дисципліни «Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження в молочній промисловості»
Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час проведення лабораторно-практичних занять. Містять загальну теоретичну частину, питання для самоперевірки, а також практичну частину.
Методические указания к выполнению лабораторно-практических работ на тему: «Изучение строения и работы линий по производству колбасных изделий» по дисциплине «Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения в молочной промышленности»
Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при проведении лабораторно-практических занятий. Содержат общую теоретическую часть, вопросы для самопроверки, а также практическую часть. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
м’ясопродукти |
uk_UK |
dc.subject |
процес виготовлення |
uk_UK |
dc.subject |
виробництво |
uk_UK |
dc.subject |
мясопродукты |
uk_UK |
dc.subject |
процесс изготовления |
uk_UK |
dc.subject |
производство |
uk_UK |
dc.title |
Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях мясной промышленности |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |