00 DSpace/Manakin Repository

Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Якуба, Олександр Родіонович
dc.contributor.author Сабадаш, Сергій Михайлович
dc.contributor.author Якуба, Александр Родионович
dc.contributor.author Сабадаш, Сергей Михайлович
dc.contributor.author Yakub, O. R.
dc.contributor.author Sabadash, S. M.
dc.date.accessioned 2013-01-02T14:11:40Z
dc.date.available 2013-01-02T14:11:40Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 15 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/791
dc.description.abstract Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт на тему: «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» з дисципліни «Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження в молочній промисловості» Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час проведення лабораторно-практичних занять. Містять загальну теоретичну частину, питання для самоперевірки, а також практичну частину. Методические указания к выполнению лабораторно-практических работ на тему: «Изучение строения и работы линий по производству колбасных изделий» по дисциплине «Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения в молочной промышленности» Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при проведении лабораторно-практических занятий. Содержат общую теоретическую часть, вопросы для самопроверки, а также практическую часть. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject м’ясопродукти uk_UK
dc.subject процес виготовлення uk_UK
dc.subject виробництво uk_UK
dc.subject мясопродукты uk_UK
dc.subject процесс изготовления uk_UK
dc.subject производство uk_UK
dc.title Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості uk_UK
dc.title.alternative Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях мясной промышленности uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу