dc.contributor.author |
Радчук, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Кацов, В. М. |
|
dc.contributor.author |
Радчук, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Кацов, В. Н. |
|
dc.contributor.author |
Radchuk, O. V. |
|
dc.contributor.author |
Katsov, V. N. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-03T09:08:06Z |
|
dc.date.available |
2013-01-03T09:08:06Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Технологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : "Вивчення обладнання для теплової обробки" для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/793 |
|
dc.description.abstract |
В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности". |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
переробка м'яса |
uk_UK |
dc.subject |
м'ясопереробне виробництво |
uk_UK |
dc.subject |
переработка мяса |
uk_UK |
dc.subject |
мясоперерабатывающее производство |
uk_UK |
dc.title |
Технологічне обладнання для м’ясної промисловості |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Технологическое оборудование для мясной промышленности |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |