Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | |
dc.contributor.author | Кацов, В. М. | |
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | |
dc.contributor.author | Кацов, В. Н. | |
dc.contributor.author | Radchuk, O. V. | |
dc.contributor.author | Katsov, V. N. | |
dc.date.accessioned | 2013-01-03T09:08:06Z | |
dc.date.available | 2013-01-03T09:08:06Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : "Вивчення обладнання для теплової обробки" для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/793 | |
dc.description.abstract | В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности". | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | переробка м'яса | uk_UK |
dc.subject | м'ясопереробне виробництво | uk_UK |
dc.subject | переработка мяса | uk_UK |
dc.subject | мясоперерабатывающее производство | uk_UK |
dc.title | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологическое оборудование для мясной промышленности | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |