00 DSpace/Manakin Repository

Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гошкодер, С. А.
dc.contributor.author Гошкодер, С. А.
dc.contributor.author Hoshkoder, S. A.
dc.date.accessioned 2013-01-03T10:55:12Z
dc.date.available 2013-01-03T10:55:12Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 4 курсу з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" 6.0511701 для денної та заочної форми навчання / укл. С. А. Гошкодер. - Суми : СНАУ, 2012. - 55 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/796
dc.description.abstract Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги у поглибленні знань з дисципліни «Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів», що дасть змогу студенту зрозуміти стратегічні завдання, що стоять перед підприємствами харчової та переробної промисловості за стабільний збут продукції, постійний пошук і впровадження досягнень сучасної науки, обґрунтовані технології, високу механізацію і автоматизацію, створення нового покоління продуктів харчування. Методические указания направлены на оказание методической помощи в углублении знаний по дисциплине «Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов», что позволит студенту понять стратегические задачи, стоящие перед предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности за стабильный сбыт продукции, постоянный поиск и внедрение достижений современной науки, обоснованные технологии, высокую механизацию и автоматизацию, создание нового поколения продуктов питания. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject кисломолочні продукти uk_UK
dc.subject сир uk_UK
dc.subject морозиво uk_UK
dc.subject вершкове масло uk_UK
dc.subject кисломолочные продукты uk_UK
dc.subject сыр uk_UK
dc.subject мороженое uk_UK
dc.subject сливочное масло uk_UK
dc.title Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів uk_UK
dc.title.alternative Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу