dc.contributor.author |
Рожкова, Л. Г. |
|
dc.contributor.author |
Рожкова, Л. Г. |
|
dc.contributor.author |
Rozhkova, L. G. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-03T12:47:22Z |
|
dc.date.available |
2013-01-03T12:47:22Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок калориферів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/798 |
|
dc.description.abstract |
Учбовим планом для студентів 5-го курсу спеціальностей «Технологія зберігання, переробки і консервування м’яса» і «Технологія зберігання, переробки і консервування молока» передбачена дисципліна «Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі ».
Мета дисципліни – дати знання з видів теплового та енергетичного забезпечення підприємств харчової галузі промисловості, систем теплоенергозабезпечення, методики та теплових розрахунків даних систем і теплоенергоспоживального обладнання галузі.
У результаті засвоєння дисципліни студенти повинні знати сучасний стан теплоенергетичного забезпечення галузі, види систем теплоенергозабезпечення і теплоспоживального обладнання, теоретичні основи теплових розрахунків та уміти виконувати теплові розрахунки теплоенергоспоживального обладнання підприємств харчової галузі промисловості. У числі таких розрахунків є розрахунок калориферів.
Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку калориферів та приклад розрахунку. Учебным планом для студентов 5-го курса специальностей «Технология хранения, переработки и консервирования мяса» и «Технология хранения, переработки и консервирования молока» предусмотрена дисциплина «Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли».
Цель дисциплины - дать знания из видов теплового и энергетического обеспечения предприятий пищевой отрасли промышленности, систем теплоэнергообеспечения, методики и тепловых расчетов данных систем и теплоэнергопотребительского оборудования отрасли.
В результате усвоения дисциплины студенты должны знать современное состояние теплоэнергетического обеспечения отрасли, виды систем теплоэнергообеспечения и теплоиспользующего оборудования, теоретические основы тепловых расчетов и уметь выполнять тепловые расчеты теплоэнергопотребительского оборудования предприятий пищевой отрасли промышленности. В числе таких расчетов является расчет калориферов.
Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета калориферов и пример расчета. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
технологічні процеси |
uk_UK |
dc.subject |
нагрівання повітря |
uk_UK |
dc.subject |
технологические процессы |
uk_UK |
dc.subject |
нагревания воздуха |
uk_UK |
dc.title |
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |