00 DSpace/Manakin Repository

Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рожкова, Л. Г.
dc.contributor.author Рожкова, Л. Г.
dc.contributor.author Rozhkova, L. G.
dc.date.accessioned 2013-01-03T12:47:22Z
dc.date.available 2013-01-03T12:47:22Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок калориферів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/798
dc.description.abstract Учбовим планом для студентів 5-го курсу спеціальностей «Технологія зберігання, переробки і консервування м’яса» і «Технологія зберігання, переробки і консервування молока» передбачена дисципліна «Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі ». Мета дисципліни – дати знання з видів теплового та енергетичного забезпечення підприємств харчової галузі промисловості, систем теплоенергозабезпечення, методики та теплових розрахунків даних систем і теплоенергоспоживального обладнання галузі. У результаті засвоєння дисципліни студенти повинні знати сучасний стан теплоенергетичного забезпечення галузі, види систем теплоенергозабезпечення і теплоспоживального обладнання, теоретичні основи теплових розрахунків та уміти виконувати теплові розрахунки теплоенергоспоживального обладнання підприємств харчової галузі промисловості. У числі таких розрахунків є розрахунок калориферів. Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку калориферів та приклад розрахунку. Учебным планом для студентов 5-го курса специальностей «Технология хранения, переработки и консервирования мяса» и «Технология хранения, переработки и консервирования молока» предусмотрена дисциплина «Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли». Цель дисциплины - дать знания из видов теплового и энергетического обеспечения предприятий пищевой отрасли промышленности, систем теплоэнергообеспечения, методики и тепловых расчетов данных систем и теплоэнергопотребительского оборудования отрасли. В результате усвоения дисциплины студенты должны знать современное состояние теплоэнергетического обеспечения отрасли, виды систем теплоэнергообеспечения и теплоиспользующего оборудования, теоретические основы тепловых расчетов и уметь выполнять тепловые расчеты теплоэнергопотребительского оборудования предприятий пищевой отрасли промышленности. В числе таких расчетов является расчет калориферов. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета калориферов и пример расчета. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject технологічні процеси uk_UK
dc.subject нагрівання повітря uk_UK
dc.subject технологические процессы uk_UK
dc.subject нагревания воздуха uk_UK
dc.title Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі uk_UK
dc.title.alternative Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу