00 DSpace/Manakin Repository

Стандартизація, метрологія, сертифікація

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Касянчук, Вікторія Вікторівна
dc.contributor.author Бергілевич, Олександра Миколаївна
dc.contributor.author Касянчук, Виктория Викторовна
dc.contributor.author Бергилевич, Александра Николаевна
dc.contributor.author Kasyanchuk, V. V.
dc.contributor.author Berhilevych, O. M.
dc.date.accessioned 2013-01-04T08:15:04Z
dc.date.available 2013-01-04T08:15:04Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Стандартизація, метрологія, сертифікація [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 2 курсу з напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” для денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич. – Суми: СНАУ, 2012. – 65 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/799
dc.description.abstract Конспект лекцій з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація» містить 9 лекцій, в яких коротко викладено теоретичний курс з даної навчальної дисципліни та спрямований на надання методичної допомоги студентам під час її вивчення дисципліни.Метою вивчення дисципліни є одержання знань по основам метрології, стандартизації і сертифікації та набуття умінь та навичок в роботі з вимірювальними приладами, стандартами та організацією проведення сертифікації на виробництві.Метрологія, стандартизація та сертифікація є одним із важливих засобів вирішення питань підвищення якості продукції харчової промисловості, прискорення науково технічного прогресу і поліпшення організації виробництва, ефективного керування факторами, інтенсифікують розвиток АПК. Конспект лекций по дисциплине «Стандартизация, метрология, сертификация» содержит 9 лекций, в которых кратко изложен теоретический курс по данной учебной дисциплине и направлен на оказание методической помощи студентам во время ее изучения. Целью изучения дисциплины является получение знаний по основам метрологии, стандартизации и сертификации и приобретения умений и навыков в работе с измерительными приборами, стандартами и организацией проведения сертификации на производстве. Метрология, стандартизация и сертификация является одним из важных средств решения вопросов повышения качества продукции пищевой промышленности, ускорение научно-технического прогресса и улучшения организации производства, эффективного управления факторами , интенсифицируют развитие АПК. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject стандарт uk_UK
dc.subject виробничий процес uk_UK
dc.subject маркування uk_UK
dc.subject метрологія uk_UK
dc.subject стандарт uk_UK
dc.subject производственный процесс uk_UK
dc.subject маркировка uk_UK
dc.subject метрология uk_UK
dc.title Стандартизація, метрологія, сертифікація uk_UK
dc.title.alternative Стандартизация, метрология, сертификация uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу