dc.contributor.author |
Касянчук, Вікторія Вікторівна |
|
dc.contributor.author |
Бергілевич, Олександра Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Могутова, Валентина Федорівна |
|
dc.contributor.author |
Касянчук, Виктория Викторовна |
|
dc.contributor.author |
Бергилевич, Александра Николаевна |
|
dc.contributor.author |
Могутова, Валентина Федоровна |
|
dc.contributor.author |
Kasyanchuk, V. V. |
|
dc.contributor.author |
Berhilevych, O. M. |
|
dc.contributor.author |
Mohutova, V. F. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-04T09:30:18Z |
|
dc.date.available |
2013-01-04T09:30:18Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання практичних занять для студентів 5 курсу ОКР «Спеціаліст» спеціальності 7.05170108 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 7.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: 2012. - 48 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/800 |
|
dc.description.abstract |
Методичні вказівки містять рекомендації щодо виконання 9 практичних занять, які спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни “Технологічні основи безпеки продуктів харчування ”. Завдання дисципліни: надати основні знання щодо : небезпечних природних компонентів продовольчої сировини та харчових продуктів; технологічних вимог до безпечності харчових продуктів; оцінки впливу забруднення продовольчої сировини ксенобіотиками біологічного, хімічного походження на безпечність харчових продуктів;
технологічних основ безпечного застосування БАД, ГМО, харчових добавок при виробництві харчових продуктів; технологічних способів зниження рівня ксенобіотиків в харчових продуктах; вплив біотехнології та нанотехнології на безпечність харчових продуктів; порядку проведення контролю безпечності харчових продуктів за системою НАССР. Методические указания содержат рекомендации по выполнение 9 практических занятий, которые направлены на оказание методической помощи студентам при изучении дисциплины "Технологические основы безопасности продуктов питания". Задачи дисциплины: предоставить основные знания по поводу опасных природных компонентов продовольственного сырья и пищевых продуктов; технологических требований к безопасности пищевых продуктов; оценки воздействия загрязнения продовольственного сырья ксенобиотиками биологического, химического происхождения на безопасность пищевых продуктов; технологических основ безопасного применения БАД, ГМО, пищевых добавок при производстве пищевых продуктов; технологических способов снижения уровня ксенобиотиков в пищевых продуктах, влияние биотехнологии и нанотехнологии на безопасность пищевых продуктов; порядка проведения контроля безопасности пищевых продуктов по системе НАССР. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
продовольча сировина |
uk_UK |
dc.subject |
харчові продукти |
uk_UK |
dc.subject |
державне регулювання якості |
uk_UK |
dc.subject |
сертифікація харчових продуктів |
uk_UK |
dc.subject |
продовольственное сырье |
uk_UK |
dc.subject |
пищевые продукты |
uk_UK |
dc.subject |
государственное регулирование качества |
uk_UK |
dc.subject |
сертификация пищевых продуктов |
uk_UK |
dc.title |
Технологічні основи безпеки продуктів харчування |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Технологические основы безопасности продуктов питания |
uk_UK |