00 DSpace/Manakin Repository

Технологічні основи безпеки продуктів харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Касянчук, Вікторія Вікторівна
dc.contributor.author Бергілевич, Олександра Миколаївна
dc.contributor.author Могутова, Валентина Федорівна
dc.contributor.author Касянчук, Виктория Викторовна
dc.contributor.author Бергилевич, Александра Николаевна
dc.contributor.author Могутова, Валентина Федоровна
dc.contributor.author Kasyanchuk, V. V.
dc.contributor.author Berhilevych, O. M.
dc.contributor.author Mohutova, V. F.
dc.date.accessioned 2013-01-04T09:30:18Z
dc.date.available 2013-01-04T09:30:18Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання практичних занять для студентів 5 курсу ОКР «Спеціаліст» спеціальності 7.05170108 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», 7.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: 2012. - 48 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/800
dc.description.abstract Методичні вказівки містять рекомендації щодо виконання 9 практичних занять, які спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час вивчення дисципліни “Технологічні основи безпеки продуктів харчування ”. Завдання дисципліни: надати основні знання щодо : небезпечних природних компонентів продовольчої сировини та харчових продуктів; технологічних вимог до безпечності харчових продуктів; оцінки впливу забруднення продовольчої сировини ксенобіотиками біологічного, хімічного походження на безпечність харчових продуктів; технологічних основ безпечного застосування БАД, ГМО, харчових добавок при виробництві харчових продуктів; технологічних способів зниження рівня ксенобіотиків в харчових продуктах; вплив біотехнології та нанотехнології на безпечність харчових продуктів; порядку проведення контролю безпечності харчових продуктів за системою НАССР. Методические указания содержат рекомендации по выполнение 9 практических занятий, которые направлены на оказание методической помощи студентам при изучении дисциплины "Технологические основы безопасности продуктов питания". Задачи дисциплины: предоставить основные знания по поводу опасных природных компонентов продовольственного сырья и пищевых продуктов; технологических требований к безопасности пищевых продуктов; оценки воздействия загрязнения продовольственного сырья ксенобиотиками биологического, химического происхождения на безопасность пищевых продуктов; технологических основ безопасного применения БАД, ГМО, пищевых добавок при производстве пищевых продуктов; технологических способов снижения уровня ксенобиотиков в пищевых продуктах, влияние биотехнологии и нанотехнологии на безопасность пищевых продуктов; порядка проведения контроля безопасности пищевых продуктов по системе НАССР. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject продовольча сировина uk_UK
dc.subject харчові продукти uk_UK
dc.subject державне регулювання якості uk_UK
dc.subject сертифікація харчових продуктів uk_UK
dc.subject продовольственное сырье uk_UK
dc.subject пищевые продукты uk_UK
dc.subject государственное регулирование качества uk_UK
dc.subject сертификация пищевых продуктов uk_UK
dc.title Технологічні основи безпеки продуктів харчування uk_UK
dc.title.alternative Технологические основы безопасности продуктов питания uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу