00 DSpace/Manakin Repository

Проблеми безпеки харчових продуктів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Касянчук, Вікторія Вікторівна
dc.contributor.author Бергілевич, Олександра Миколаївна
dc.contributor.author Могутова, Валентина Федорівна
dc.contributor.author Касянчук, Виктория Викторовна
dc.contributor.author Бергилевич, Александра Николаевна
dc.contributor.author Могутова, Валентина Федоровна
dc.contributor.author Kasyanchuk, V. V.
dc.contributor.author Berhilevych, O. M.
dc.contributor.author Mohutova, V. F.
dc.date.accessioned 2013-01-04T11:21:09Z
dc.date.available 2013-01-04T11:21:09Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Проблеми безпеки харчових продуктів [Електронний ресурс] : методичні вказівки для самостійної роботи студентів 4 курсу напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання / укл.: В. В. Касянчук, О. М. Бергілевич, В. Ф. Могутова. – Суми: СНАУ - 2012. - 27 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/803
dc.description.abstract Вивчення дисципліни здійснюється шляхом поєднання лекційного курсу з проведенням лабораторно-практичних занять під керівництвом викладача та самостійного опанування певних тем: проблеми безпеки та критерії гігієнічної оцінки виробництва харчових продуктів; класифікація шкідливих небезпечних речовин та шляхи їх надходження до харчових продуктів; проблеми безпеки, що можуть спричинити фальсифіковані харчові продукти; проблеми забезпечення безпеки виробництва харчових продуктів шляхом застосування сучасної системи щодо безпечності продуктів харчування - НАССР; проблеми безпеки при виробництві м’ясопродуктів, молокопродуктів, рибопродуктів, продукції птахівництва. Изучение дисциплины осуществляется путем сочетания лекционного курса с проведением лабораторно-практических занятий под руководством преподавателя и самостоятельного овладения по определенным темам: проблемы безопасности и критерии гигиенической оценки производства пищевых продуктов; классификация вредных опасных веществ и пути их поступления в пищевые продукты; проблемы безопасности, которые могут повлечь фальсифицированные пищевые продукты; проблемы обеспечения безопасности производства пищевых продуктов путем применения современной системы по безопасности продуктов питания - НАССР; проблемы безопасности при производстве мясопродуктов, молокопродуктов, рыбопродуктов, продукции птицеводства. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject класифікація шкідливих небезпечних речовин uk_UK
dc.subject безпечність продуктів харчування uk_UK
dc.subject классификация вредных опасных веществ uk_UK
dc.subject безопасность продуктов питания uk_UK
dc.title Проблеми безпеки харчових продуктів uk_UK
dc.title.alternative Проблемы безопасности пищевых продуктов uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу