dc.contributor.author |
Рожкова, Л. Г. |
|
dc.contributor.author |
Рожкова, Л. Г. |
|
dc.contributor.author |
Rozhkova, L. G. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-04T14:30:00Z |
|
dc.date.available |
2013-01-04T14:30:00Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок витрати теплоти для обробки м'ясних виробів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 21 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/810 |
|
dc.description.abstract |
Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку витрат теплоти для обробки м’ясних виробів та приклад розрахунку. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета расхода теплоты для обработки мясных изделий и пример расчета. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
тепловий баланс |
uk_UK |
dc.subject |
пароварочні камери |
uk_UK |
dc.subject |
ковбасне виробництво |
uk_UK |
dc.subject |
тепловой баланс |
uk_UK |
dc.subject |
пароварочные камеры |
uk_UK |
dc.subject |
колбасное производство |
uk_UK |
dc.title |
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |