00 DSpace/Manakin Repository

Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Рожкова, Л. Г.
dc.contributor.author Рожкова, Л. Г.
dc.contributor.author Rozhkova, L. G.
dc.date.accessioned 2013-01-04T14:30:00Z
dc.date.available 2013-01-04T14:30:00Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок витрати теплоти для обробки м'ясних виробів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 21 с. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/810
dc.description.abstract Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку витрат теплоти для обробки м’ясних виробів та приклад розрахунку. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета расхода теплоты для обработки мясных изделий и пример расчета. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UK
dc.subject тепловий баланс uk_UK
dc.subject пароварочні камери uk_UK
dc.subject ковбасне виробництво uk_UK
dc.subject тепловой баланс uk_UK
dc.subject пароварочные камеры uk_UK
dc.subject колбасное производство uk_UK
dc.title Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі uk_UK
dc.title.alternative Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли uk_UK
dc.type Other uk_UK


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу