Короткий опис(реферат):
В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”, а саме устрій, правила експлуатації і методи розрахунку основних параметрів машин і апаратів, що використовуються у м'ясопереробному виробництві;
конструювання нового обладнання, модернізація діючого, підбір агрегування машин для конкретних технологічних процесів пов'язані з технологічними розрахунками.
В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности", а именно устройство, правила эксплуатации и методы расчета основных параметров машин и аппаратов, используемых в мясоперерабатывающем производстве;
конструирование нового оборудования, модернизация действующего, подбор агрегирования машин для конкретных технологических процессов связаны с технологическими расчетами.