Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Тищенко, В. І. | |
dc.contributor.author | Божко, Н. В. | |
dc.contributor.author | Тищенко, В. И. | |
dc.contributor.author | Божко, Н. В. | |
dc.contributor.author | Tischenkо, V. I. | |
dc.contributor.author | Bozhko, N. V. | |
dc.date.accessioned | 2013-01-09T09:27:46Z | |
dc.date.available | 2013-01-09T09:27:46Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: "Дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини" для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, фахового спрямування “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. – Суми: СНАУ, 2012. – 22 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/818 | |
dc.description.abstract | В методичних вказівках описано дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини. Видання призначене для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано исследование процесса производства солено-копченых изделий, требования к сырью. Издание предназначено для студентов технологических специальностей. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | яловичина | uk_UK |
dc.subject | жири | uk_UK |
dc.subject | прянощі | uk_UK |
dc.subject | свинина | uk_UK |
dc.subject | говядина | uk_UK |
dc.subject | жиры | uk_UK |
dc.subject | пряности | uk_UK |
dc.title | Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология хранения, консервирования и переработки мяса | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |