dc.contributor.author |
Рожкова, Л. Г. |
|
dc.contributor.author |
Рожкова, Л. Г. |
|
dc.contributor.author |
Rozhkova, L. G. |
|
dc.date.accessioned |
2013-01-10T14:46:51Z |
|
dc.date.available |
2013-01-10T14:46:51Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier.citation |
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : „Розрахунок теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла” для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/828 |
|
dc.description.abstract |
У методичних вказівках викладені загальні відомості та методи теплового розрахунку теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла. В методических указаниях изложены общие сведения и методы теплового расчета тепловых балансов холодильных камер для охлаждения и хранения сливочного масла. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний ун-т |
uk_UK |
dc.subject |
харчова промисловість |
uk_UK |
dc.subject |
обладнання харчових підприємств |
uk_UK |
dc.subject |
пищевая промышленность |
uk_UK |
dc.subject |
оборудования пищевых предприятий |
uk_UK |
dc.title |
Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |