00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Губа, С. О.
dc.contributor.author Цигура, В. В.
dc.contributor.author Кревсун, К. В.
dc.contributor.author Хмелюк, Т. А.
dc.contributor.author Болгова, Н. В.
dc.contributor.author Губа, С. А.
dc.contributor.author Цигура, В. В.
dc.contributor.author Кревсун, К. В.
dc.contributor.author Хмелюк, Т. А.
dc.contributor.author Bolhova, N. V.
dc.contributor.author Guba, S. A.
dc.contributor.author Tsigura, V. V.
dc.contributor.author Krevsun, K. V.
dc.contributor.author Khmelyuk, T. A.
dc.date.accessioned 2020-12-23T09:13:05Z
dc.date.available 2020-12-23T09:13:05Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха [Електронний ресурс] : патент UA 141397 МПК (2020.01) A23С, А23С 19/08 (2006.01) / Н. В. Болгова, С. О. Губа, В. В. Цигура [та ін.] ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2019 08781 ; заявл. 22.07.2019 ; опубл. 10.04.2020. - Бюл. № 7 uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8397
dc.description The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of processed cheese. The method allows you to expand the range of processed cheeses, increase their nutritional value and impart functional properties to the product. uk_UA
dc.description.abstract Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject плавлений сир uk_UA
dc.subject екстракт листя uk_UA
dc.subject волоський горіх uk_UA
dc.subject плавленый сыр uk_UA
dc.subject экстракт листьев uk_UA
dc.subject грецкий орех uk_UA
dc.subject processed cheese uk_UA
dc.subject leaf extract uk_UA
dc.subject walnut uk_UA
dc.title Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха uk_UA
dc.title.alternative Способ производства плавленого сыра с сухим пищевым экстрактом листьев грецкого ореха uk_UA
dc.title.alternative Method for the production of processed cheese with dry edible extract of walnut leaves uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу