dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Пасічний, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.contributor.author |
Жаровський, Борис Борисович |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталья Владимировна |
|
dc.contributor.author |
Пасичный, Василий Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василий Иванович |
|
dc.contributor.author |
Жаровский, Борис Борисович |
|
dc.contributor.author |
Bozhko, Natalia Vladimirovna |
|
dc.contributor.author |
Pasichniy, Vasil Mikolaiovich |
|
dc.contributor.author |
Tischenko, Vasily Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Zharovskyi, Boris Borisovich |
|
dc.date.accessioned |
2021-02-03T12:54:04Z |
|
dc.date.available |
2021-02-03T12:54:04Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122545 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Б. Б. Жаровський; № a201904196; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22 |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8440 |
|
dc.description |
The invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясо качки |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясовмісний напівфабрикат |
uk_UA |
dc.subject |
мясо утки |
uk_UA |
dc.subject |
мясосодержащие полуфабрикаты |
uk_UA |
dc.subject |
duck meat |
uk_UA |
dc.subject |
meat-containing semi-finished products |
uk_UA |
dc.title |
Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Способ производства мясосодержащих полуфабрикатов рубленых "Путивльских" |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Method of production of meat - containing semi - finished products of "Putivlsky" |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |