DSpace Repository

Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських"

Show simple item record

dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Жаровський, Борис Борисович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Жаровский, Борис Борисович
dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Pasichniy, Vasil Mikolaiovich
dc.contributor.author Tischenko, Vasily Ivanovich
dc.contributor.author Zharovskyi, Boris Borisovich
dc.date.accessioned 2021-02-03T12:54:04Z
dc.date.available 2021-02-03T12:54:04Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" [Електронний ресурс] : патент на винахід № 122545 UA МПК A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Б. Б. Жаровський; № a201904196; опубл. 25.11.2020; бюл. № 22 uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8440
dc.description The invention is based on the problem of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of complete protein content. uk_UA
dc.description.abstract В основу винаходу поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. В основу изобретения поставлена задача разработки мясосодержащих рубленых полуфабрикатов общего питания с низкой себестоимостью, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность, органолептические и потребительские характеристики, сбалансированные по содержанию полноценных белков. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject м'ясо качки uk_UA
dc.subject м'ясовмісний напівфабрикат uk_UA
dc.subject мясо утки uk_UA
dc.subject мясосодержащие полуфабрикаты uk_UA
dc.subject duck meat uk_UA
dc.subject meat-containing semi-finished products uk_UA
dc.title Спосіб виробництва м'ясовмісних напівфабрикатів посічених "Путивльських" uk_UA
dc.title.alternative Способ производства мясосодержащих полуфабрикатов рубленых "Путивльских" uk_UA
dc.title.alternative Method of production of meat - containing semi - finished products of "Putivlsky" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account