DSpace Repository

Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва пряженого питного молока в умовах ТОВ Мілкіленд-України філія Сумський молочний завод "ДП Аромат"

Show simple item record

dc.contributor.author Вольвач, Анастасія Андріївна
dc.contributor.author Вольвач, Анастасия Андреевна
dc.contributor.author Volvach, Anastasia Andreevna
dc.date.accessioned 2022-02-11T10:44:34Z
dc.date.available 2022-02-11T10:44:34Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник М.Ф. Приходько uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9723
dc.description The technology of processing of raw milk and production of baked milk in the conditions of LLC "Milkiland-Ukraine" branch "Sumy Dairy Plant" SС "Aromat" is investigated and mastered in the work; technological calculations were performed; found that to increase the economic efficiency of raw milk processing and production of baked milk should be used to normalize raw milk mixing method instead of normalization using normalizer separators, this will increase the yield of finished products by 925 kg (45.5%), suggested ways to improve this technology. uk_UA
dc.description.abstract У роботі досліджено та освоєно технологію переробки молочної сировини та виробництво пряженого питного молока в умовах ТОВ «Мілкіленд-України» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат»; проведені технологічні розрахунки; встановлено, що для підвищення економічної ефективності переробки молочної сировини та виробництва пряженого молока потрібно використовувати для нормалізації молочної сировини метод змішування замість нормалізації з використанням сепараторів-нормалізаторів, це дозволить збільшити вихід готової продукції на 925 кг (45,5%), запропоновано шляхи удосконалення даної технології. В работе исследована и освоена технология переработки молочного сырья и производство топленого питьевого молока в условиях ООО «Милкиленд-Украина» филиал «Сумский молочный завод» ДП «Аромат»; произведены технологические расчеты; установлено, что для повышения экономической эффективности переработки молочного сырья и производства топленого молока нужно использовать для нормализации молочного сырья метод смешивания вместо нормализации с использованием сепараторов-нормализаторов, это позволит увеличить выход готовой продукции на 925 кг (45,5%), предложены пути усовершенствования данной технологии. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UA
dc.subject пряжене молоко uk_UA
dc.subject нормалізація uk_UA
dc.subject сепаратор-нормалізатор uk_UA
dc.subject топленое молоко uk_UA
dc.subject нормализация uk_UA
dc.subject сепаратор-нормализатор uk_UA
dc.subject baked milk uk_UA
dc.subject normalization uk_UA
dc.subject separator-normalizer uk_UA
dc.title Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва пряженого питного молока в умовах ТОВ Мілкіленд-України філія Сумський молочний завод "ДП Аромат" uk_UA
dc.title.alternative Исследование технологии переработки молочного сырья и производства топленого молока в условиях ООО Милкиленд-Украина филиал Сумской молочный завод "ДП Аромат" uk_UA
dc.title.alternative Research of technology of processing of raw milk and production of baked drinking milk in the conditions of LLC Milkiland-Ukraine branch Sumy dairy plant "DP Aromat" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account