Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Вольвач, Анастасія Андріївна | |
dc.contributor.author | Вольвач, Анастасия Андреевна | |
dc.contributor.author | Volvach, Anastasia Andreevna | |
dc.date.accessioned | 2022-02-11T10:44:34Z | |
dc.date.available | 2022-02-11T10:44:34Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник М.Ф. Приходько | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9723 | |
dc.description | The technology of processing of raw milk and production of baked milk in the conditions of LLC "Milkiland-Ukraine" branch "Sumy Dairy Plant" SС "Aromat" is investigated and mastered in the work; technological calculations were performed; found that to increase the economic efficiency of raw milk processing and production of baked milk should be used to normalize raw milk mixing method instead of normalization using normalizer separators, this will increase the yield of finished products by 925 kg (45.5%), suggested ways to improve this technology. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі досліджено та освоєно технологію переробки молочної сировини та виробництво пряженого питного молока в умовах ТОВ «Мілкіленд-України» філія «Сумський молочний завод» ДП «Аромат»; проведені технологічні розрахунки; встановлено, що для підвищення економічної ефективності переробки молочної сировини та виробництва пряженого молока потрібно використовувати для нормалізації молочної сировини метод змішування замість нормалізації з використанням сепараторів-нормалізаторів, це дозволить збільшити вихід готової продукції на 925 кг (45,5%), запропоновано шляхи удосконалення даної технології. В работе исследована и освоена технология переработки молочного сырья и производство топленого питьевого молока в условиях ООО «Милкиленд-Украина» филиал «Сумский молочный завод» ДП «Аромат»; произведены технологические расчеты; установлено, что для повышения экономической эффективности переработки молочного сырья и производства топленого молока нужно использовать для нормализации молочного сырья метод смешивания вместо нормализации с использованием сепараторов-нормализаторов, это позволит увеличить выход готовой продукции на 925 кг (45,5%), предложены пути усовершенствования данной технологии. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UA |
dc.subject | пряжене молоко | uk_UA |
dc.subject | нормалізація | uk_UA |
dc.subject | сепаратор-нормалізатор | uk_UA |
dc.subject | топленое молоко | uk_UA |
dc.subject | нормализация | uk_UA |
dc.subject | сепаратор-нормализатор | uk_UA |
dc.subject | baked milk | uk_UA |
dc.subject | normalization | uk_UA |
dc.subject | separator-normalizer | uk_UA |
dc.title | Дослідження технології переробки молочної сировини та виробництва пряженого питного молока в умовах ТОВ Мілкіленд-України філія Сумський молочний завод "ДП Аромат" | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование технологии переработки молочного сырья и производства топленого молока в условиях ООО Милкиленд-Украина филиал Сумской молочный завод "ДП Аромат" | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of technology of processing of raw milk and production of baked drinking milk in the conditions of LLC Milkiland-Ukraine branch Sumy dairy plant "DP Aromat" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |