00 DSpace/Manakin Repository

Дослідження фізіко-хімічних показників молочного згустка та удосконалення технології виробництва м’якого сиру в умовах ДП «Аромат» філія «Сумський молочний завод»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Тютченко, Катерина Миколаївна
dc.contributor.author Тютченко, Екатерина Николаевна
dc.contributor.author Tyutchenko, Ekaterina Nikolaevna
dc.date.accessioned 2022-02-14T08:30:32Z
dc.date.available 2022-02-14T08:30:32Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник О. Б. Кисельов uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9745
dc.description Rational redheads for the production of soft cheese enriched with lactic acid microflora have been determined. It has been established that the use of fermentation in cheese production establishes appropriate quality indicators and prolongs the shelf life of the finished product. uk_UA
dc.description.abstract Визначено раціональні рижими виробництва м’якого сиру, збагаченого молочнокислою мікрофлорою. Встановлено, що застосування ферментації у виробництві м’якого сиру встановлює відповідні показники якості та подовжує термін зберігання готового продукту. Определены рациональные рыжимы производства мягкого сыра, обогащенного молочнокислой микрофлорой. Установлено, что применение ферментации в производстве сыра устанавливает соответствующие показатели качества и продлевает срок хранения готового продукта. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UA
dc.subject технологія uk_UA
dc.subject м’який сир uk_UA
dc.subject молочна сировина uk_UA
dc.subject технология uk_UA
dc.subject мягкий сыр uk_UA
dc.subject молочное сырье uk_UA
dc.subject technology uk_UA
dc.subject soft cheese uk_UA
dc.subject raw milk uk_UA
dc.title Дослідження фізіко-хімічних показників молочного згустка та удосконалення технології виробництва м’якого сиру в умовах ДП «Аромат» філія «Сумський молочний завод» uk_UA
dc.title.alternative Исследование физико-химических показателей молочного сгустка и усовершенствование технологии производства мягкого сыра в условиях ГП «Аромат» филиал «Сумский молочный завод» uk_UA
dc.title.alternative The study of the physico-chemical parameters of the milk clot and improvement of the technology for the production of soft cheese in the terms of of the State Enterprise "Aromat" branch "Sumy Dairy Plant" uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу