00 DSpace/Manakin Repository

Реалізація генетичного потенціалу курок-несучок кросу Браун-Нік в умовах СТОВ ім. Шевченка Лебединського району Сумської області

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Прилєпа, Євген Сергійович
dc.contributor.author Прилепа, Евгений Сергеевич
dc.contributor.author Prilep, Eugene Sergeevich
dc.date.accessioned 2022-02-14T13:19:03Z
dc.date.available 2022-02-14T13:19:03Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. І. Ладика uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9778
dc.description The aim of the research was to study the technology of egg production, to compare the actual productive qualities of Brown-Nick cross chickens with the normative ones, to study the influence of some paratypic factors (feeding) on their laying and to analyze the homogeneity of kept livestock. Conclusions are made and specific recommendations are given, the implementation of which at the enterprise will allow to introduce additional jobs at the enterprise and increase the profitability of the industry. uk_UA
dc.description.abstract Метою досліджень було вивчення технології виробництва харчових яєць, порівняння фактичних продуктивних якостей курей кросу Браун-Нік з нормативними, вивчення впливу деяких паратипових факторів (годівля) на їх несучість та проведення аналізу однорідності утримуваного поголів’я. Висновки зроблено конкретні і дані рекомендації, впровадження яких на підприємстві дасть змогу ввести додаткові робочі місця на підприємстві та підвищити прибутковість галузі. Целью исследований было изучение технологии производства пищевых яиц, сравнение фактических продуктивных качеств кур кросса Браун-Ник с нормативными, изучение влияния некоторых паратипичных факторов (кормление) на их яйценоскость и анализ однородности удерживаемого поголовья. Выводы сделаны конкретные и данные рекомендации, внедрение которых на предприятии позволит ввести дополнительные рабочие места на предприятии и повысить прибыльность отрасли. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний ун-т uk_UA
dc.subject харчові яйця uk_UA
dc.subject крос Браун-Нік uk_UA
dc.subject ремонтний молодняк uk_UA
dc.subject пищевые яйца uk_UA
dc.subject кросс Браун-Ник uk_UA
dc.subject ремонтный молодняк uk_UA
dc.subject edible eggs uk_UA
dc.subject Brown Nick cross uk_UA
dc.subject repair young stock uk_UA
dc.title Реалізація генетичного потенціалу курок-несучок кросу Браун-Нік в умовах СТОВ ім. Шевченка Лебединського району Сумської області uk_UA
dc.title.alternative Реализация генетического потенциала кур-несушек кросса Браун-Ник в условиях СООО им. Шевченко Лебединского района Сумской области uk_UA
dc.title.alternative Realization of the genetic potential of laying hens of the Brown-Nick cross in the conditions of STOV them. Shevchenko Lebedyn district of Sumy region uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу