Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Прилєпа, Євген Сергійович | |
dc.contributor.author | Прилепа, Евгений Сергеевич | |
dc.contributor.author | Prilep, Eugene Sergeevich | |
dc.date.accessioned | 2022-02-14T13:19:03Z | |
dc.date.available | 2022-02-14T13:19:03Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник В. І. Ладика | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9778 | |
dc.description | The aim of the research was to study the technology of egg production, to compare the actual productive qualities of Brown-Nick cross chickens with the normative ones, to study the influence of some paratypic factors (feeding) on their laying and to analyze the homogeneity of kept livestock. Conclusions are made and specific recommendations are given, the implementation of which at the enterprise will allow to introduce additional jobs at the enterprise and increase the profitability of the industry. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою досліджень було вивчення технології виробництва харчових яєць, порівняння фактичних продуктивних якостей курей кросу Браун-Нік з нормативними, вивчення впливу деяких паратипових факторів (годівля) на їх несучість та проведення аналізу однорідності утримуваного поголів’я. Висновки зроблено конкретні і дані рекомендації, впровадження яких на підприємстві дасть змогу ввести додаткові робочі місця на підприємстві та підвищити прибутковість галузі. Целью исследований было изучение технологии производства пищевых яиц, сравнение фактических продуктивных качеств кур кросса Браун-Ник с нормативными, изучение влияния некоторых паратипичных факторов (кормление) на их яйценоскость и анализ однородности удерживаемого поголовья. Выводы сделаны конкретные и данные рекомендации, внедрение которых на предприятии позволит ввести дополнительные рабочие места на предприятии и повысить прибыльность отрасли. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UA |
dc.subject | харчові яйця | uk_UA |
dc.subject | крос Браун-Нік | uk_UA |
dc.subject | ремонтний молодняк | uk_UA |
dc.subject | пищевые яйца | uk_UA |
dc.subject | кросс Браун-Ник | uk_UA |
dc.subject | ремонтный молодняк | uk_UA |
dc.subject | edible eggs | uk_UA |
dc.subject | Brown Nick cross | uk_UA |
dc.subject | repair young stock | uk_UA |
dc.title | Реалізація генетичного потенціалу курок-несучок кросу Браун-Нік в умовах СТОВ ім. Шевченка Лебединського району Сумської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Реализация генетического потенциала кур-несушек кросса Браун-Ник в условиях СООО им. Шевченко Лебединского района Сумской области | uk_UA |
dc.title.alternative | Realization of the genetic potential of laying hens of the Brown-Nick cross in the conditions of STOV them. Shevchenko Lebedyn district of Sumy region | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |