dc.contributor.author |
Болгова, Н.В. |
|
dc.contributor.author |
Цигура, В.В. |
|
dc.contributor.author |
Bolhova, N.V. |
|
dc.contributor.author |
Tsyhura, V.V. |
|
dc.date.accessioned |
2022-05-17T11:34:15Z |
|
dc.date.available |
2022-05-17T11:34:15Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» [Електронний ресурс] пат. UA 146779 МПК A23С 19/072 (2006.01) / Н. В. Болгова, В. В Цигура ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2020 06237 ; заявл. 28.09.2020 ; опубл. 18.03.2021, Бюл. № 11. – 3 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9801 |
|
dc.description |
The utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of semi-hard cheddar cheeses. The method allows expanding the range of semi-hard cheeses such as Cheddar and increasing the shelf life while maintaining organoleptic and physico-chemical parameters. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сирів напівтвердих типу чеддер. Спосіб дозволяє розширити асортимент сирів напівтвердих типу чеддер та збільшити термін зберігання зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників. Полезная модель относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве сыров полутвердого типа чеддер. Способ позволяет расширить ассортимент сыров полутвердых типа Чеддер и увеличить срок хранения с сохранением органолептических и физико-химических показателей. |
uk_UA |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний університет |
uk_UA |
dc.subject |
чеддер |
uk_UA |
dc.subject |
сир напівтвердий |
uk_UA |
dc.subject |
активоване вугілля |
uk_UA |
dc.subject |
чеддеризація |
uk_UA |
dc.subject |
сыр полутвердый |
uk_UA |
dc.subject |
активированный уголь |
uk_UA |
dc.subject |
чеддеризация |
uk_UA |
dc.subject |
cheddar |
uk_UA |
dc.subject |
semi-hard cheese |
uk_UA |
dc.subject |
activated carbon |
uk_UA |
dc.subject |
cheddarization |
uk_UA |
dc.title |
Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |