00 DSpace/Manakin Repository

Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Болгова, Н.В.
dc.contributor.author Цигура, В.В.
dc.contributor.author Bolhova, N.V.
dc.contributor.author Tsyhura, V.V.
dc.date.accessioned 2022-05-17T11:34:15Z
dc.date.available 2022-05-17T11:34:15Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» [Електронний ресурс] пат. UA 146779 МПК A23С 19/072 (2006.01) / Н. В. Болгова, В. В Цигура ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2020 06237 ; заявл. 28.09.2020 ; опубл. 18.03.2021, Бюл. № 11. – 3 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9801
dc.description The utility model relates to the dairy industry and can be used in the production of semi-hard cheddar cheeses. The method allows expanding the range of semi-hard cheeses such as Cheddar and increasing the shelf life while maintaining organoleptic and physico-chemical parameters. uk_UA
dc.description.abstract Корисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві сирів напівтвердих типу чеддер. Спосіб дозволяє розширити асортимент сирів напівтвердих типу чеддер та збільшити термін зберігання зі збереженням органолептичних та фізико-хімічних показників. Полезная модель относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве сыров полутвердого типа чеддер. Способ позволяет расширить ассортимент сыров полутвердых типа Чеддер и увеличить срок хранения с сохранением органолептических и физико-химических показателей. uk_UA
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UA
dc.subject чеддер uk_UA
dc.subject сир напівтвердий uk_UA
dc.subject активоване вугілля uk_UA
dc.subject чеддеризація uk_UA
dc.subject сыр полутвердый uk_UA
dc.subject активированный уголь uk_UA
dc.subject чеддеризация uk_UA
dc.subject cheddar uk_UA
dc.subject semi-hard cheese uk_UA
dc.subject activated carbon uk_UA
dc.subject cheddarization uk_UA
dc.title Спосіб виробництва сиру напівтвердого типу чеддер «Ніч» uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу