Перегляд зібрання за групою - Автори Kryzhska, T.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Альтернатива традиционному мясному фаршу | Усатенко, Н. Ф.; Вербицкий, С. Б.; Крыжская, Т. А.; Усатенко, Н. Ф.; Вербицький, С. Б.; Крижська, Т. А.; Usatenko, N.; Verbytskyi, S.; Kryzhska, T. |
2020 | Вплив функціональної добавки на якість варених ковбас з м’яса індички | Крижська, Т. А.; Токарєв, О. В.; Крыжская, Т. А.; Токарєв, О. В.; Kryzhska, T.; Tokarev, O. |
2019 | Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів | Ласлов, О. М.; Крижська, Т. А.; Ласлов, А. М.; Крыжская, Т. А.; Laslov, О.; Kryzhska, T. |
2022 | Оптимізація реологічних показників структури йогурта із додаванням ізоляту білка насіння коноплі | Геліх, А.; Даниленко, С.; Крижська, Т.; Семерня, О.; Gelikh, A.; Danylenko, S.; Kryzhska, T.; Semernya, O. |
2019 | Ін’єктування м’ясної сировини розсолами з колагенвмісними компонентами | Вербицький, С. Б.; Старчевой, С. О.; Усатенко, Н. Ф.; Крижська, Т. А.; Вербицкий, С. Б.; Старчевой, С. А.; Усатенко, Н. Ф.; Крыжская, Т. А.; Verbytskyi, S.; Starchevoi, S.; Usatenko, N.; Kryzhska, T. |