Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8143
Назва: Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів
Інші назви: Моделирование и анализ рецептуре запеченном мясных продуктов
Modeling and analysis of recipes of baked meat products
Автори: Ласлов, О. М.
Крижська, Т. А.
Ласлов, А. М.
Крыжская, Т. А.
Laslov, О.
Kryzhska, T.
Ключові слова: сировина
фізико-хімічні показники
м’ясний хліб
сырье
физико-химические показатели
мясной хлеб
raw materials
physicochemical parameters
meat bread
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Ласлов О. М. Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів [Електронний ресурс] / О. М. Ласлов, Т. А. Крижська // Світові тенденції сучасних наукових досліджень : ХХXV Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція, (Вінниця, 28 жовтня 2019 р.). – Вінниця, 2019. – Ч. 5. – С. 27-30.
Короткий огляд (реферат): Для розширення асортименту запечених м’ясних хлібів розроблено рецептуру на основі м’ясною сировини, а саме – м'яса гусей, серця свинячого та МПМО. Встановлено можливості та відсоток спільного використання вказаної сировини для виробництва запечених м’ясопродуктів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні якості виробів. Для расширения ассортимента запеченных мясных хлебов разработана рецептура на основе мясной сырья, а именно - мяса гусей, сердца свиного и МПМО. Установлено возможности и процент совместного использования указанной сырья для производства запеченных мясопродуктов. Исследованы физико-химические и органолептические качества изделий.
Опис: To expand the range of baked meat loaves, a recipe based on raw meat has been developed, namely goose meat, pork heart and MPMO. Possibilities and percentage of joint use of the specified raw materials for production of baked meat products are established. Physicochemical and organoleptic qualities of products are investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8143
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf308,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.