Перегляд зібрання за групою - Автори Болгова, Н.
Результати 4 до 8 із 8
< назад
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Безпечність молока-сировини в контексті вимог харчового законодавства | Болгова, Н.; Bolgova, N. |
2019 | Використання екстракту листя волоського горіха в технології плавлених сирів | Болгова, Н.; Кревсун, К.; Болгова, Н.; Кревсун, К.; Bolgova, N.; Krevsun, К. |
2023 | Обґрунтування вибору білкової рослинної сировини для розробки сирного продукту | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Шмідт, Б.; Bolhova, N.; Samilyk, M.; Nazarenko, J.; Shmidt, B. |
2022 | Розширення асортименту макаронних виробів з β –каротином | Болгова, Н.; Самілик, М.; Савчук, Н. В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Savchuk, N. V. |
2022 | Технологія виробництва безлактозного йогурту з дотриманням принципів системи НАССР | Болгова, Н.; Самілик, М.; Назаренко, Ю.; Соколенко, В.; Bolgova, N. V.; Samilyk, M. M.; Nazarenko, Y. V.; Sokolenko, V. V. |