Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9799
Назва: Безпечність молока-сировини в контексті вимог харчового законодавства
Автори: Болгова, Н.
Bolgova, N.
Ключові слова: молоко-сировини
безпечність
простежуваність
небезпечний фактор
raw milk
safety
traceability
dangerous factor
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Болгова Н. Безпечність молока-сировини в контексті вимог харчового законодавства [Електронний ресурс] / Н. Болгова // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, (Київ, 11-12 листопада 2021 р.). – Київ : НУХТ, 2021. - С. 27-29.
Короткий огляд (реферат): Нормативні документи які регламентують виробництво безпечного молока-сировини та продукції з нього прийнята міжнародна практика яка постійно удосконалюється. Наразі в Україні гостро стоїть потреба у високих рівнях гігієни і безпеки на фермах, які виробляють сире молоко для безпосереднього споживання, а також у появі галузевих нормативних документів та систем державного і приватного контролю.
Опис: Normative documents regulating the production of safe raw milk and products from it are an international practice that is constantly improving. Currently in Ukraine there is an urgent need for high levels of hygiene and safety on farms that produce raw milk for direct consumption, as well as the emergence of sectoral regulations and public and private control systems.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9799
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н. (НУХТ).pdf115,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.