Перегляд зібрання за групою - Теми acidity

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2015Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2014Дослідження ефективності адсорбційного вилучення іонів Феруму із розчинів з різною кислотністюБольшаніна, С. Б.; Івченко, В. Д.; Аблєєва, І. Ю.; Большанина, С. Б.; Ивченко, В. Д.; Аблеева, И. Ю.; Bolshanyna, S. B.; Ivchenko, V. D.; Ablieieva, I. Yu.
2014-11Дослідження закупівельного молока в індивідуальному секторіМогутова, Валентина Федорівна; Машкін, Микола Іванович; Могутова, Валентина Федоровна; Машкин, Николай Иванович; Mogutova, Valentyna; Маshkin, Mykola
2019Качество и безопасность молока коров, полученное при новейших технологияхСкляр, Александр Иванович; Герун, Инесса Владимировна; Улько, Лариса Григорьевна; Шкромада, Оксана Ивановна; Улько, Евгений Сергеевич; Скляр, Олександр Іванович; Герун, Інеса Володимирівна; Улько, Лариса Григорівна; Шкромада, Оксана Іванівна; Улько, Євген Сергійович; Sklyar, Alexander Ivanovich; Gerun, Inessa Vladimirovna; Ulko, Larisa Grigoryevna; Shkromada, Оksana Ivanovna; Ulko, Evgeny Sergeevich
2015-03Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктівМогутова, Валентина Федорівна; Могутова, Валентина Федоровна; Mogutova, Valentyna
2015-03-24Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбасБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.