Перегляд зібрання за групою - Теми acidity
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2015 | Вплив активної кислотності та води на технологічний процес виробництва м’ясних ковбас | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2014 | Дослідження ефективності адсорбційного вилучення іонів Феруму із розчинів з різною кислотністю | Большаніна, С. Б.; Івченко, В. Д.; Аблєєва, І. Ю.; Большанина, С. Б.; Ивченко, В. Д.; Аблеева, И. Ю.; Bolshanyna, S. B.; Ivchenko, V. D.; Ablieieva, I. Yu. |
2014-11 | Дослідження закупівельного молока в індивідуальному секторі | Могутова, Валентина Федорівна; Машкін, Микола Іванович; Могутова, Валентина Федоровна; Машкин, Николай Иванович; Mogutova, Valentyna; Маshkin, Mykola |
2019 | Качество и безопасность молока коров, полученное при новейших технологиях | Скляр, Александр Иванович; Герун, Инесса Владимировна; Улько, Лариса Григорьевна; Шкромада, Оксана Ивановна; Улько, Евгений Сергеевич; Скляр, Олександр Іванович; Герун, Інеса Володимирівна; Улько, Лариса Григорівна; Шкромада, Оксана Іванівна; Улько, Євген Сергійович; Sklyar, Alexander Ivanovich; Gerun, Inessa Vladimirovna; Ulko, Larisa Grigoryevna; Shkromada, Оksana Ivanovna; Ulko, Evgeny Sergeevich |
2015-03 | Передумови використання концентрату сироваткових білків при виробництві молочних продуктів | Могутова, Валентина Федорівна; Могутова, Валентина Федоровна; Mogutova, Valentyna |
2015-03-24 | Шляхи збільшення строків зберігання сирокопчених ковбас | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |